Eat ur own kids? WTF?

Tjenare min änglar!


Jag har precis slutat från jobbet och sitter hemma med Alim o äter. 

Har fått höra av min syster att hamster bebisar kommer inte att finnas kvar i de nästkommande dagar för att mamman inte ger de mat men istället trampar hon på de som om de vore sanden. Hon är bara 3 månader gammal och räknas fortfarande som ett barn tills hon blir 6månader. så just nu fattar hon inte än att hon måste mata sina barn själv. Vi kan inte göra så mycket men min syster ringde till vetenären för att vi var förvirrade. Hon sa att cicci kommer att äta upp sina ungar vilket är normalt så vi inte behöver oroa oss för det. WTF tänkte jag. Fyyyy va arg och ledsen jag blir. Kan själv inte göra något åt det men det känns inte bra alls.  Tur att jag är inte där annars vet jag inte vad jag skulle göra. 

Söta ungar som jag inte kommer hinna att träffa:C


 

cicci födde 6 UNGAR:)

Oh my, Hörde nyss från min syster att mina hamstrar har fått 7 underbara sötisar. Tror att alla överlevde förutom 1st som hittades död.

Nu är det dags att läsa mer om de. 
 
Är det någon som är älskar hamstrar och är intresserad av att köpa kan ni jättegärna höra av er till mig. Det för tidigt att sälja de nu, När det är dags kommer jag att höra av mig:)AWWWWW   Visst är de söta?

Mamman Cicci

Pappa Maurice /Morris

¨Då man borde börja skilja på de
 God nattt på er