Glad midsommar

Har haft en jävligt bra midsommar. Först vaknade jag och städade sedan gick jag och handla mat och lagade mat medan jag sa hejdå till mina flickor. Vid 13-tiden hade jag möte men eftersom afrikaner inte kan passa tiden så började mötet kl 15.10. 
Mötet pågick i en timme sedan gjorde jag och min syster och hennes vän ordning på oss och drog till stan. Jag träffade liberianska vänner och grillade i Älvsjö sen drog jag och möte tjejerna och nu är vi på väg till en midsommar fest i Alby. Egentligen vill jag inte det för att jag jobbar 8-20 imorgon men ska offra det för mina tjejer. Nu kör jag. Ni
 
får ha en fortsatt trevlig midsommar helg.

I AM BACK B'''''''''''hes

Hellooooooooo
 
 
I am back at blogg.se
 
 
Det var kul och lättare att blogga på blogspot.com. Jag ville blogga där för att jag trodde att jag kunde komma mer närmare mina läsare i USA  och ENGLAND, LIBERIA. Men seriös sedan jag tog det beslutet märkte att det kom massa problem med familjen medmera. Folk snackar hit och dit och drama hit och dit bara för att jag bloggar om mitt liv.  Thats life. its not eveyone that will like you life style but i dont think i was that bad. Well i understand that i am from a religious family but still its my life. F''''''''k haterzzzz like for real! USCHHH jag forstätter här istället på blogg.se och glöm de andra följare.